Dermatude Metaterapi

Unik behandling der giver synligt resultat.

Metoden kaldes META terapi og er den nyeste innovation indenfor micro-needling, hvor du kan arbejde på selv de mest sensitive områder, uden risici for skade af huden. f. eks helt oppe under øjnene og på selve læberne.
Vores maskine er udviklet til at levere 100% sikre behandlinger og vores nålestempel er derfor lavet med sikkerhedskappe og flexhoved teknologi, der sørger for, at der altid behandles i korrekt og sikker dybde uden risici for at lave skader/arvæv i de dybere hudlag.

Dit ansigt får et friskere og yngre udseende. Meta terapi reducerer effektivt acnear, poser under øjnene, store porer, rynker omkring munden, panderynker, slap hud, rødme i huden og pigmenteringer. Behandlingen starter med et kurforløb på 4 behandlinger en gang om ugen. Derefter 4 behandling hver 14 dag.

 

Her får du synlige resultater:

 • Panderynker

 • De såkaldte “kragetæer” ved øjnene

 • Bedre hudstruktur

 • Finere porer

 • Opstrammende

 • Décolleté - Bryst

 • Bekymringsrynker

 • Poser under øjnene

 • Anti-aging

 • Rynker omkring munden

 • Hals

 

Resultat

Huden vil få en bedre struktur, finere porer, blive mere fast, genvinde sin elasticitet og se yngre ud. En ultimativ rynkebehandling.
Udover den overordnede forbedring af huden er Metaterapi også egnet til en målrettet korrektion af rynker. Bindevævet bliver aktiveret og fylder rynken op indefra og ud. Igen er dette en naturlig proces, der finder sted i huden. Behandlingen indebærer ikke injektion af fillers og ingen muskler eller nerver bliver blokeret. Men for at understøtte den naturlige proces, anvendes der specielle serummer for at opnå et hurtigere og mere effektiv resultat.

 

HVORFOR VIRKER Meta terapi?

 

1. Hvornår og hvorfor ældes huden.

Huden begynder at vise de første tegn på ældning fra det 25. år. Huden bliver tyndere, blodcirkulation forringes og den naturlige produktion af kollagen og elastin begynder at blive langsommere, hvilket får huden til at miste sin fasthed og elasticitet. Denne naturlige aldringsproces starter indefra, men fremskyndes også af eksterne faktorer, såsom UV-lys, air condition, stress og stimulanser som alkohol og tobak.


2. Hemmeligheden

Metaterapi sætter hudens naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynder at producere kollagen og elastin. Hudens selvreparerende egenskab er en 100% naturlig metode af hudfornyelse indefra og ud.

Pris  kr. 1499,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

BodyGuide Hudplejeinstitut

Møllergade 66
5700 Svendborg
CVR-nr: 20861045
Tel: 
+45 62 21 09 90
Mail: kontakt@bodyguide.dkINDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag:    09.00-17.30
Tirsdag:     09.00-17.30
Onsdag:     09.00-17.30
Torsdag:    09.00-19.00
Fredag:      09.00-18.00 
Lørdag:      09.00-14.00
Søndag:     Lukket


Ellers efter aftale. Vi bliver gerne længere. Nogle dage ændrede tider pga kurser, ferie mm. Så evt ring så du ikke går forgæves.Copyright © 2022 Acaao

Design og udvikling Acaao