Opstramning, detox og slankning
Det er nemt at komme af med overflødig fedt med Ultratone.
Overflødigt fedt fjernes med kombineret kavitation og biostimulation, en teknik udviklet af Ultratone til destruktion af fedtmembranen i fedcellen, hvorefter det løsnede fedt borttransporteres via blodbanerne og lymfesystemet, i forbindelse med at dine muskler aktiveres og styrkes. Behagelig afslappende behandling der tager ca. 30-45 min. Vi anbefaler du kommer 2-3 gange i ugen i en kur.
Ultratone er førende i verden inden for fedtreduktion og slankebehandling med stribevis af dokumenterede resultater. Ultratones kavitation har som den eneste opnået FDA certificering, hvilket er din absolute garanti for tryghed.
Få bugt med cellulite og overflødigt fedt samtidigt med at du toner dine muskler
Opstramning af mavemusklerne, og reduktion af fedt/cellulite på baller i en og samme behandling.Med Ultratones avancerede behandlingssystemer sparer du både tid og penge. Det er naturligvis vigtigt du lever sundt og fedtfattigt samtidig med kuren, ellers intet resultat.

[grid_6]

Få bugt med cellulite og overfødigt fedt samtidigt med at du toner dine muskler
Opstramning af mavemusklerne, og reduktion af fedt/cellulite på baller og lår, vi kombinerer helt efter dine ønsker.
Med Ultratones avancerede behandlingssystemer kan du med fordel kombinere behandlinger, hvilket sparer både tid og penge.

Kontur RF Opstramning og slankning ved hjælp af radio frekvens. Huden varmes op til 40 grader og collagen dannelsen øges enormt. Dette giver en fast, spændstig og levende hud. Behagelig smertefri behandling der tager 25 minutter. Vi anbefaler en kur af 8-12 gange. demobehandling kr. 499,- Bookes under Kontur
Også virksom mod cellulite i samarbejde med hjemmeprodukter.
Ideel til mave, bagdel, lår, overarme, hofter og cellulite. Book en demobehandling allerede idag under kontur

Luksus kropsbehandling er en afslappende behandling med peeling og pakninger der beroliger, blødgør og afhjælper hudirritationer. Naturligvis en dejlig velvære kropsmassage

Rygrens
Har du problenmer med urenheder, acne eller hudorme på ryggen kan det afhjælpes med denne behandling. Døde hudceller børstes af, der dybderenses og pakninger renser og afslutter denne skønne behandling.

Decleors kropsprodukter findes til alle hudtyper selv ekstrem tørre skinneben afhjælpes med disse skønne produkter

[/grid_6]

[grid_6 class=”last”]

Body_Beautiful (1)

[/grid_6]