Release peeling ansigt

Er en behandling af den anerkendte Susanne Melchiorsen. Susanne Melchiorsens kendt for sine effektive behandlinger og sin hudplejeserie. Produkterne er danskproducerede og blandt de reneste i verden, – en miljøbevidst serie med fokus på synlige resultater! Behandlingen til:

  • Mildning af rynker og fuger

  • Reducerer overfladehinden og døde hudceller

  • Mindskelse af ar og store porer

  • Tør hud

  • Fjernelse af uønsket hårvækst (fine hår)

 

Efter release peeling vil din hud være mere glat og syne mere frisk og ensartet. Behandlingen reducerer effektivt hudens overfladehinde og mængden af døde hudceller og huden har derfor brug for hvile. Vent derfor 5 dage med at peele det behandlede område. Huden vil især optage mere creme end den plejer, de første 3-5 dage efter behandling. Der er derfor vigtigt at du smører godt med Rose Defence cremen i minimum 7 dage efter behandlingen. Behandlingsinterval: 1 gang pr. 10-14 dage alt efter hudens tilstand. Jo tættere behandlingerne kan ligge, jo hurtigere opnås det flotte resultat. Når resultatet er opnået, er det bedste vedligeholdelsesinterval 1 gang om måneden.

 

Release peeling som hårfjerning

Denne fantastiske peeling bruges også til fjernelse af uønsket hår. Behandlingen er god til de fine hår i ansigtet og på kroppen. Release peeling er alkalisk, og virker på den måde at den
opløser keratin som er det stof hår består af. Peelingen, som er en maske der arbejder både direkte på håret og nede i hårfolliklen (hårsækken). På den måde modvirker den væksten af nye hår og kraftige hår. Det er individuelt fra person til person hvornår håret vokser ud igen. Nogle har en hurtigere tilvækst af hår end andre.

Behandlingsinterval til hår: ved opstart skal du have to behandlinger indenfor 14 dage, derefter ca. hver 3. uge. Når hårene er klar, rykker behandlingsintervallet til hver 4. uge osv.

Intervallet vil variere fra person til person. Der er forskellige faktorer, der afgør hvor ofte og hvor mange behandlinger, du skal have. Alder, tidligere behandlinger, arvelige faktorer, hårets væksttype, hormonelle forstyrrelser mm. Som en del af hårfjerningsprocessen er Hair Reducer (serum) fra Susanne Melchiorsen en del af hjemmeplejen sammen med Rose Defence (creme).

 

Hair Reducer

Svækker hårets vækst og håret gror langsommere. På længere sigt bevirker Hair Reducer, at håret ikke kommer tilbage. Efter behandlingen er det vigtigt, at du dagligt bruger Har Reducer morgen og aften i 14 dage og derefter 1 gang dagligt.

 

Rose Defence

Efter en behandling med Release Peeling har huden brug for mest mulig næring og beskyttelse, og huden er klar til at suge ekstra fugt til sig, da de døde hudceller er blevet opløst og betydeligt reduceret. Fugtbalancen skal bygges op igen. Derfor er det vigtigt at bruge Rose Defence, da den bevarer fugten, blødgør og mætter huden. Rose Defence er en forudsætning for at få Release Peeling, da de arbejder sammen.

Pris  kr. 689,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

BodyGuide Hudplejeinstitut

Møllergade 66
5700 Svendborg
CVR-nr: 20861045
Tel: 
+45 62 21 09 90
Mail: kontakt@bodyguide.dkINDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag:    09.00-17.30
Tirsdag:     09.00-17.30
Onsdag:     09.00-17.30
Torsdag:    09.00-19.00
Fredag:      09.00-18.00 
Lørdag:      09.00-14.00
Søndag:     Lukket


Ellers efter aftale. Vi bliver gerne længere. Nogle dage ændrede tider pga kurser, ferie mm. Så evt ring så du ikke går forgæves.Copyright © 2022 Acaao

Design og udvikling Acaao