For en ung og smuk hud med klinisk dokumenteret effekt

Takket være Vibra Shape leverer denne Beauty Angel “Fitness” hos BodyGuide ikke blot Beauty Angel Lys, men også en sundhedsfremmende træningseffekt. En vibrationsplade, som er integreret i ståfladen, gør alt dette muligt.

Den patenterede vibrations funktion simulerer et menneskes gang; det giver i modsætning til andre træningsapparater en 100 % fysiologisk træningsmetode. Alle muskler fra benene og op til mave og ryg bliver trænet. Samtidig stimuleres kalorieforbrændingen, og en opstramning af bindevævet giver en effektiv forebyggelse af cellulitis.

Beauty Angel lyset stimulerer kroppens egen proces af fotobiostimulation. Vi ved, at denne proces er ansvarlig for at fremme produktionen af collagen- og elastin-fibre. Dermed vil små rynker reduceres, og huden bliver synligt strammere og glattere. Samtidig er behandlingen yderst behagelig.

Beauty Angel Lyset reducerer bl.a. :

  • Rynker
  • Fine Linjer
  • Arvæv
  • Strækmærker 
  • Akne
  • Uren hud m.m. 

Ovenstående er kun en del af de postive ting Beauty Angel lyset gør for din hud og krop. Afhængig af ens alder skal man tage 2-3 behandlinger om ugen de første 4-6 uger for at booste collagenproduktionen. Når opstartsbehandlingerne er gennemført, vedligeholdes resultaterne med 1-2 behandlinger om måneden alt efter behov.

Beauty Angel Fitness
Du kan vælge mellem flere forskellige programmer og sværhedsgrad. HUSK at have en afslappet holdning i hele programperioden, med knæene let bøjet. Placer dine fødder på pladen med fodsymbolerne og hold i håndtagene for at bevare stabiliteten I kroppen. De periodiske, rytmiske vibrationer fra Vibra Form stimulerer muskelvækst og øger stofskiftet samt forbedrer din koordinationsevne.

PROGRAM 1 – Wellness (lav frekvens)
100% ren afslapning for dine muskler.
– Blødgør spændinger og får musklerne til at slappe af.
– Forbedrer rygmusklerne.
– Opbygning og forbedring af muskel-funktioner, for eksempel efter en skade.

PROGRAM 2 – STARTER (LAV FREKVENS)
Et godt start program for nybegyndere og uøvede.
Programmet er designet til begyndere. Det forbedrer dit fitness niveau lidt efter lidt. Der er stærke bevægelser i læn området.
– Forbedrer dit fitness niveau.
– Forbedrer muskelfunktion, især i rygsøjle området.
– Stimulerer blodcirkulationen.

PROGRAM 3 – Wellness (HØJ frekvens)
Vibrations træning på en høj frekvens, program for øvede.
Dette program bruges til at styrke muskulaturen. Anbefales især til sportsfolk. Der er stærke bevægelser med meget høj frekvens.
– Styrker muskulaturen.
– Øger muskelmassen.
– Øger fitnessen.
– Udvikling af den indre muskulatur.
– Forbedrer muskelvævet.

PROGRAM 4 – SPECIELT PROGRAM FOR SMUK HUD (forskellige frekvenser)
Dette program har til formål at forebygge cellulite og at stramme din hud op. Der er blide skiftende bevægelser.
– Forhindrer cellulite og gør huden fastere.
– Gør huden fin og blød.
– Stimulerer blodcirkulationen.
– Stimulerer væskebalancen.

Brug ikke Vibra Shape i Fitness modellen hvis:
Du har gennemgået en operation i hoften eller har problemer med benene eller har knogle implantater, er gravid eller har akut sygdom eller infektion.

 

 

Klik her for at læse hele den kliniske test

 

BA_final

beautylys