Hvorfor ? – læs her!

I dag ses flere og flere tilfælde af problemhud så som udslæt, allergi, pigmentpletter, acne, rødme, rosacea o.s.v. Dette skyldes bl.a. forurening, ødelagt ozonlag, dårlige produkter og kemiske tilsætningsstoffer i både cremer og fødevarer.  Det gør at huden i dag bliver udsat for betydelig mere end for bare 10 år siden.

Plej din hud.

Det kan afhjælpes ved at pleje sin hud dagligt, ligeså naturligt som vi børster vore tænder. Læs mere om vores forskellige behandlingsformer under ansigtsbehandlinger og specialer. 2 hele sider med alt det forskellige vi har at byde på for at hjælpe dig med at få en sundere og gladere hud og velvære generelt.

Hvor ofte skal du have behandling?

Det er sundt for din hud at få behandling jævnligt. Det bedste er 1 måned mellem hver behandling. Så følger du hudcellernes cyklus og du får du et optimalt resultat. Hvis du da ikke lige anbefales en kurbehandling med kortere interval. Alternativt kan du følge årstiderne ca. 4 gange om året. Men det vigtigste er hvad du plejer din hud med derhjemme. Det er en jungle derude med cremer, masker og diverse olier. Vi er her for at hjælpe dig. Vi har over 25 års erfaring og anbefaler og forhandler kun det, vi ved hjælper og gavner netop din hud. Kig rundt på siderne og bliv inspireret til en sund og glad hud –  du kommer til at ose af overskud;-)