Ansigt

 

Diamantslibning og Silkpeel

Det eneste apparat i miles omkreds, der giver et lille ansigtsløft og er smertefri, der kan mærkes resultat allerede efter 1. behandling.
Kan fjerne/afhjælpe: rynker og linier især omkring munden (hønsemås), ar, acne og grove porrer, pigmentpletter, fedtet hud, strækmærker m.m. Der ydes rabat ved køb af min. 6 behandlinger.

 

Frugtsyre med Skinbetter Science

salicyl forvandler din hud. Udligning af fine linjer, grove pore og pigmentforandringer, acne og uren hud og ar ja selv fedtet og tør hud vil have glæde af denne pensling. Din hud får en sund og ungdommelig glød. behandlingen tager ca. 20 min. Inden for 1 uge vil din hud undergå en fornyelsesproces. I ugen op til behandlingen må man ikke blive vokset, få elektrolyse eller bruge skrubbecremer. Endvidere må man ikke benytte frugtsyreprodukter og dyrke sol. Sol er forbudt 10 dage efter behandlingen. Dette er nok den sidste behandling inden “kniven” og der er synligt, mærkbart resultat efter 1. gang Kr.1.100,-

En mindre form for AHA peeling er med Priori, iSClinical eller pHFormula også en kraftig exfoliering af huden og ingen afskaldning.

 

Ansigtsløft uden kniv

Opstramning og udglatning af ansigtet ved hjælp af radiobølger. Huden varmes op til 40 grader og collagen dannelsen øges enormt. dette giver en fast, spændstig og levende hud. Behagelig smertefri behandling der tager 25 minutter. Vi anbefaler en kur af 6 gange. kr. 525,- pr. behandling

 

pHixel Nanobehandling

Med alderen bliver huden tyndere og gendannes langsommere. Vi kan nu behandle ansigt og hals med synlig forbedring af hudens udseende og struktur til følge.
Behandlingen udføres blidt uden tryk man skal blot lade dermapennen gøre sit arbejde, hvilket giver en helt smertefri behandling uden risiko for at skade huden.
Regelmæssig brug af phixel Nano fjerner døde hudceller, øger cellefornyelsen og mikro-cirkulationen, hvilket medfører et friskere og yngre udseende, fordi overhuden bliver op til 30 procent tykkere, og næringsoptaget i huden øges med mere end 300 gange.
Behandlingen medfører derfor også forøget virkning af dine egne ansigtsprodukter. Som vi naturligvis vejleder i. Dette er et samarbejde mellem dig med hjemmeprodukter og os med professionel behandling. Dermed opnåes det ultimative resultat.

 

Oxynergie lift

En behandling der giver nyt liv og ilt til cellerne. Optimal opstramning og glød til en moden, træt eller trist hud. særlig god efter sygdom eller en kur. Ved hjælp af et specielt oxygenapparat der er det bedste og kraftigeste på markedet, sludses serum og ilt ned i de dybere lag på en behagelig måde. Vi tilbyder en kurbehandling på 5 gange inkl. produkter til hjemmebrug. Der vil være synligt resultat efter 1. behandling. I behandlingen indgår Mesoterapi, automizing, diffusion og Cryo. Flere kendte benytter denne behandling for at holde sig smukke og unge, Bl.a Sanne Salomonsen og Richard Gere.
Book tid idag til en prøvebehandling