Specialer kun hos BodyGuide


Dulac metoden. Epilering – permanent hårfjerning.

Rikke Møller er uddannet hos Susanne Melchiorsen, til at udføre elektrokosmetik og epilering. En unik metode opfundet af den verdens anerkendte Johanna Lack fra England. Elektrokosmetik fjerner uønskede gevækster permanent i ansigtet og på kroppen. Epilering fjerner uønskede hår.

Johanna Lack har arbejdet med faget i mere end 40 år og har modtaget den store anerkendelse at få Cidesco guldmedaljen for sin unikke metode.

Elektrokosmetik er meget succesrig behandling til at få et yngre og renere ansigt. Det er muligt ved at få fjernet udvidede kapillærer, millier, talgknopper, leverpletter, hudgevækster på stilk samt kolesterolaflejringer omkring øjnene.

Desuden anvendes elektrokosmetik til fjernelse af ophøjede leverpletter. Leverpletter er et hyppigt tilbagevendende problem for mange. Disse pigmentforandringer, der ses som gulbrune tydeligt afgrænsede plamager på kroppen, bliver for manges vedkommende forstærket i sollys, under graviditet og med alderen.

Det specielle ved netop denne metode er fremgangsmåden og selvfølgelig også det hurtige synlige resultat. Behandlingen er hurtig og enkel. En behandling tager cirka 10- 30 minutter.

Derma Roller
Hudforyngelse ved hjælp af en kurbehandling. Med en rulle med micronåle behandler du dig selv hjemme 2-3 gange om ugen. Det er nemt og tager kun 5 minutter. Du opnår en flot, sund og spændstig hud. Mindsker grove porer, misfarvninger, røde pletter og blodsprængninger, linier og rynker. Vi hjælper dig i gang og derefter gør du resten derhjemme. Book tid til en Dermaroller introduktion kr. 199,- som fratrækkes ved køb af kur samme dag.

Diamantslibning
Effektiv slibning der giver et lille ansigtsløft og er smertefri, der kan mærkes og ses resultat allerede efter 1. behandling.
Der slibes med diamanthoved v.h.a. kompressor der suger den døde hud væk. Kan fjerne/afhjælpe: rynker og linier især omkring munden, ar, acne
og grove pore, pigmentpletter, fedtet hud, strækmærker m.m.

Der ydes rabat ved køb af min. 6 behandlinger.

Salicyl professionel peelbehandling
Salicyl forvandler din hud. Udligning af fine linier, grove pore og pigmentforandringer, acne og uren hud og ar ja selv fedtet og tør hud vil have glæde af denne pensling. Din hud får en sund og ungdommelig glød. behandlingen tager ca. 20 min. Inden for 1 uge vil din hud undergå en fornyelsesproces der bevirker at det ydre hudlag vil forsvinde ved afskalning. Afskalningen vil vare i ca. 3 dage. I ugen op til behandlingen må man ikke blive vokset, få elektrolyse eller bruge skrubbecremer. Endvidere må man ikke benytte frugtsyreprodukter og dyrke sol. Sol er forbudt 10 dage efter behandlingen. Dette er nok den sidste behandling inden “kniven” og der er synligt, mærkbart resultat efter 1. gang Kr.1.800,-

En mindre form for AHA peeling er med iS Clinical, pHformula eller Elizabeth Arden PRO også en kraftig exfoliering af huden med uden en kraftig afskaldning. samtidig en lidt billigere løsning. Egner sig til de fleste hudproblemer: Acne, grove porrer, pigmentpletter, rynker, linier og slap grå hud generelt.

Oxynergie lift
En behandling der giver nyt liv og ilt til cellerne. Optimal opstramning
og glød til en moden, træt eller trist hud. særlig god efter sygdom eller en kur. Ved hjælp af et specielt oxygenapparat der er det bedste og kraftigeste på markedet, sludses serum og ilt ned i de dybere lag på
en behagelig måde.
Vi tilbyder en kurbehandling på 5 gange inkl. produkter til hjemmebrug. Der vil være synligt resultat efter 1. behandling. I behandlingen indgår Mesoterapi, Automizing, Diffusion og Cryo. Flere kendte benytter denne behandling for at holde sig smukke og unge, Bl.a Sanne Salomonsen og Richard Gere.

Kontur Radiofrekvens /Ansigtsløft uden kniv
Ret ny behandling i Danmark og BodyGuide er naturligvis med som de første. Opstramning og slankning af ansigt og krop ved hjælp af radio frekvens. Huden varmes op til 40 grader og collagen dannelsen øges enormt. dette giver en fast, spændstig og levende hud.
Sig farvel til rynker, poser og mørke rande under øjnene. Har du prøvet med dine pegefingre og løfte op i begge sider ved tindingen – vil du have sådan et løft – så skal du prøve kontur RF. Behagelig smertefri behandling der tager 30 minutter. Vi anbefaler en kur af 6 gange.

 

Dermatude Metatherapi

Unik behandling der giver synligt resultat.

Metoden kaldes META terapi og er den nyeste innovation indenfor micro-needling, hvor du kan arbejde på selv de mest sensitive områder, uden risici for skade af huden. f. eks helt oppe under øjnene og på selve læberne.
Vores maskine er udviklet til at levere 100% sikre behandlinger og vores nålestempel er derfor lavet med sikkerhedskappe og flexhoved teknologi, der sørger for, at der altid behandles i korrekt og sikker dybde uden risici for at lave skader/arvæv i de dybere hudlag.

Dit ansigt får et friskere og yngre udseende. Meta terapi reducerer effektivt acnear, poser under øjnene, store porer, rynker omkring munden, panderynker, slap hud, rødme i huden og pigmenteringer. Behandlingen starter med et kurforløb på 4 behandlinger en gang om ugen. Derefter 4 behandling hver 14 dag.

Her får du synlige resultater:

√ Panderynker.
√ De såkaldte “kragetæer” ved øjnene.
√ Bedre hudstruktur.
√ Finere porer.
√ Opstrammende.
√ Décolleté.
√ Bekymringsrynker
√ Poser under øjnene.
√ Anti-aging.
√ Rynker omkring munden.
√ Hals.

Resultat:
Huden vil få en bedre struktur, finere porer, blive mere fast, genvinde sin elasticitet og se yngre ud. En ultimativ rynkebehandling.
Udover den overordnede forbedring af huden er Metaterapi også egnet til en målrettet korrektion af rynker. Bindevævet bliver aktiveret og fylder rynken op indefra og ud. Igen er dette en naturlig proces, der finder sted i huden. Behandlingen indebærer ikke injektion af fillers og ingen muskler eller nerver bliver blokeret. Men for at understøtte den naturlige proces, anvendes der specielle serummer for at opnå et hurtigere og mere effektiv resultat.

HVORFOR VIRKER META THERAPY?

1. Hvornår og hvorfor ældes huden.
Huden begynder at vise de første tegn på ældning fra det 25. år. Huden bliver tyndere, blodcirkulation forringes og den naturlige produktion af kollagen og elastin begynder at blive langsommere, hvilket får huden til at miste sin fasthed og elasticitet. Denne naturlige aldringsproces starter indefra, men fremskyndes også af eksterne faktorer, såsom UV-lys, air condition, stress og stimulanser som alkohol og tobak.
2. Hemmeligheden
Metaterapi sætter hudens naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynder at producere kollagen og elastin. Hudens selvreparerende egenskab er en 100% naturlig metode af hudfornyelse indefra og ud.Dermatude før og efter