Cryoterapi – flot ren og ensartet hud.

Cryoterapi er meget succesrig behandling til at få et yngre og renere ansigt. Det er muligt ved at få fjernet udvidede kapillærer, millier, talgknopper, leverpletter, hudgevækster på stilk.

Desuden anvendes Cryoterapi til fjernelse af vorter og ophøjede leverpletter. Leverpletter er et hyppigt tilbagevendende problem for mange. Disse pigmentforandringer, der ses som gulbrune tydeligt afgrænsede plamager på kroppen, bliver for manges vedkommende forstærket i sollys, under graviditet og med alderen.

Det specielle ved netop denne metode er fremgangsmåden og selvfølgelig også det hurtige synlige resultat. Behandlingen er hurtig og enkel. En behandling tager cirka 10- 30 minutter.

pHixel Nanobehandling
Hudforyngelse ved hjælp af en kurbehandling. Med en håndholdt pen med micronåle behandles din hud nænsomt uden smerter i ca. 30 min. Der indsluses samtidig en essence afstemt din huds behov. Du opnår en flot, sund og spændstig hud. Mindsker grove porer, misfarvninger, røde pletter og blodsprængninger, linjer og rynker. En behandling giver synligt resultat, men vi anbefaler en kur af 4 gange for et blivende resultat.

Diamantslibning/ Silkpeel
Effektiv slibning der giver et lille ansigtsløft og er smertefri, der kan mærkes og ses resultat allerede efter 1. behandling.
Der slibes med diamanthoved v.h.a. kompressor der suger den døde hud væk. Ved Silkpeel sluses der elixir ned i huden der renser, strammer op og giver en flot ensartet struktur. Kan fjerne/afhjælpe: rynker og linjer især omkring munden, ar, acne
og grove pore, pigmentpletter, fedtet hud, strækmærker m.m.

Der ydes rabat ved køb af min. 6 behandlinger.

Salicyl professionel peelbehandling med Frugtsyre Skinbetter Science
Salicyl forvandler din hud. Udligning af fine linjer, grove pore og pigmentforandringer, acne og uren hud og ar ja selv fedtet og tør hud vil have glæde af denne pensling. Din hud får en sund og ungdommelig glød. behandlingen tager ca. 30 min. Inden for 1 uge vil din hud undergå en fornyelsesproces. I ugen op til behandlingen må man ikke blive vokset, få elektrolyse eller bruge skrubbecremer. Endvidere må man ikke benytte frugtsyreprodukter og dyrke sol. Sol er forbudt 10 dage efter behandlingen. Dette er nok den sidste behandling inden “kniven” og der er synligt, mærkbart resultat efter 1. gang Kr.1.100,-

En mindre form for AHA peeling er med iS Clinical (Fire & Ice), pHformula eller Priori. Også en kraftig exfoliering af huden men samtidig en lidt billigere løsning. Egner sig til de fleste hudproblemer: Acne, grove porrer, pigmentpletter, rynker, linjer og slap grå hud generelt.

Oxynergie lift
En behandling der giver nyt liv og ilt til cellerne. Optimal opstramning
og glød til en moden, træt eller trist hud. særlig god efter sygdom eller en kur. Ved hjælp af et specielt oxygenapparat der er det bedste og kraftigeste på markedet, sludses serum og ilt ned i de dybere lag på
en behagelig måde.
Vi tilbyder en kurbehandling på 5 gange inkl. produkter til hjemmebrug. Der vil være synligt resultat efter 1. behandling. I behandlingen indgår Mesoterapi, Automizing, Diffusion og Cryo. Flere kendte benytter denne behandling for at holde sig smukke og unge, Bl.a Sanne Salomonsen og Richard Gere.

Ansigtsløft uden kniv
Ret ny behandling i Danmark og BodyGuide er naturligvis med som de første. Opstramning og slankning af ansigt og krop ved hjælp af radiobølger. Huden varmes op til 40 grader og collagen dannelsen øges enormt. dette giver en fast, spændstig og levende hud.
Sig farvel til rynker, poser og mørke rande under øjnene. Har du prøvet med dine pegefingre og løfte op i begge sider ved tindingen – vil du have sådan et løft – så skal du prøve Ansigtsløft uden kniv. Behagelig smertefri behandling der tager 30 minutter. Vi anbefaler en kur af 6 gange.

Microneedling / pHixel nano eller Dermatude Metatherapi

Unik behandling der giver synligt resultat.

Metoden kaldes META terapi eller pHixel Nano og er den nyeste innovation indenfor micro-needling, hvor du kan arbejde på selv de mest sensitive områder, uden risici for skade af huden også helt op til øjnene og på selve læberne.
Vores maskine er udviklet til at levere 100% sikre behandlinger og vores nålestempel er derfor lavet med sikkerhedskappe og flexhoved teknologi, der sørger for, at der altid behandles i korrekt og sikker dybde uden risici for at lave skader/arvæv i de dybere hudlag.

Dit ansigt får et friskere og yngre udseende. Microneedling/ pHixel nano reducerer effektivt acnear, poser under øjnene, store porer, rynker omkring munden, panderynker, slap hud, rødme i huden og pigmenteringer. Behandlingen starter med et kurforløb på 4 behandlinger hver anden  uge. Derefter vedligehold ca. hver anden eller 3. måned.

Her får du synlige resultater:

√ Panderynker.
√ De såkaldte “kragetæer” ved øjnene.
√ Bedre hudstruktur.
√ Finere porer.
√ Opstrammende.
√ Décolleté.
√ Bekymringsrynker
√ Poser under øjnene.
√ Anti-aging.
√ Rynker omkring munden.
√ Hals.

Resultat:
Huden vil få en bedre struktur, finere porer, blive mere fast, genvinde sin elasticitet og se yngre ud. En ultimativ rynkebehandling.
Udover den overordnede forbedring af huden er Metaterapi også egnet til en målrettet korrektion af rynker. Bindevævet bliver aktiveret og fylder rynken op indefra og ud. Igen er dette en naturlig proces, der finder sted i huden. Behandlingen indebærer ikke injektion af fillers og ingen muskler eller nerver bliver blokeret. Men for at understøtte den naturlige proces, anvendes der specielle sera for at opnå et hurtigere og mere effektiv resultat.

HVORFOR VIRKER META THERAPY?

1. Hvornår og hvorfor ældes huden.
Huden begynder at vise de første tegn på ældning fra det 25. år. Huden bliver tyndere, blodcirkulation forringes og den naturlige produktion af kollagen og elastin begynder at blive langsommere, hvilket får huden til at miste sin fasthed og elasticitet. Denne naturlige aldringsproces starter indefra, men fremskyndes også af eksterne faktorer, såsom UV-lys, air condition, stress og stimulanser som alkohol og tobak.
2. Hemmeligheden
Metaterapi sætter hudens naturlige ophelingsmekanisme i højt gear og begynder at øge produktion af kollagen og elastin. Hudens selvreparerende egenskab er en 100% naturlig metode af hudfornyelse indefra og ud.

Dermatude før og efter

Release Peeling

er en behandlings maske der er udviklet af rene naturprodukter. Faktisk en basisk maske der er det modsatte af syre og frugtsyre penslinger. Produktet er danskproducerede og blandt de reneste i verden, – en miljøbevidst serie med fokus på synlige resultater! Behandlingen til:

• Mildning af rynker og fuger
• Reducerer overfladehinden og døde hudceller
• Mindskelse af ar og store porer
• Tør hud
• Fjernelse af uønsket hårvækst (fine hår)

Efter release peeling vil din hud være mere glat og syne mere frisk og ensartet. Behandlingen reducerer effektivt hudens overfladehinde og mængden af døde hudceller og huden har derfor brug for hvile. Vent derfor 5 dage med at peele det behandlede område. Huden vil især optage mere creme end den plejer, de første 3-5 dage efter behandling. Der er derfor vigtigt at
du smører godt med Rose Defence cremen i minimum 7 dage efter behandlingen. Behandlingsinterval første gang er ca 8-10 dage alt efter hudens tilstand. Jo tættere behandlingerne kan ligge, jo hurtigere opnås det flotte resultat. Når resultatet er opnået, er det bedste vedligeholdelsesinterval 1 gang om måneden eller hver anden måned, alt efter dine hårs vækst og hudtilstand.

Release Peeling som hårfjerning

Denne fantastiske peeling bruges også til fjernelse af uønsket hår. Behandlingen er god til de fine hår i ansigtet og på kroppen. Release peeling er alkalisk, og virker på den måde at den
opløser keratin som er det stof hår består af. Peelingen, som er en maske der arbejder både direkte på håret og nede i hårfolliklen (hårsækken). På den måde modvirker den væksten af nye hår og kraftige hår. Det er individuelt fra person til person hvornår håret vokser ud igen. Nogle har en hurtigere tilvækst af hår end andre.

Behandlingsinterval til hår: ved opstart skal du have to behandlinger indenfor 14 dage, derefter ca. hver 4. uge. Når hårene er klar, rykker behandlingsintervallet til hver 5. uge osv.

Intervallet vil variere fra person til person. Der er forskellige faktorer, der afgør hvor ofte og hvor mange behandlinger, du skal have. Alder, tidligere behandlinger, arvelige faktorer, hårets væksttype, hormonelle forstyrrelser mm. Som en del af hårfjerningsprocessen er Hair Reducer (serum) fra Susanne Melchiorsen en del af hjemmeplejen sammen med Rose Defence (creme).

Hair Reducer

Svækker hårets vækst og håret gror langsommere. På længere sigt bevirker Hair Reducer, at håret ikke kommer tilbage. Efter behandlingen er det vigtigt, at du dagligt bruger Har Reducer morgen og aften i 14 dage og derefter 1 gang dagligt.

Rose Defence:

Efter en behandling med Release Peeling har huden brug for mest mulig næring og beskyttelse, og huden er klar til at suge ekstra fugt og næring til sig, da de døde hudceller er blevet opløst og betydeligt reduceret. Fugtbalancen skal bygges op igen. Derfor er det vigtigt at bruge Rose Defence, da den bevarer fugten, blødgør og mætter huden. Rose Defence er en forudsætning for at få Release Peeling, da de arbejder sammen.