BodyGuide Svendborg

BodyGuide Svendborgs hudplejeinstitut med over 25 års erfaring. Professionel hudpleje.

 

BodyGuide Svendborgs hudplejeinstitut. En hudplejeklinik med effektive, målrettede behandlinger der giver synlige resultater. Professionel vejledning af veluddannet personale. Vi elsker vores fag brænder for at hjælpe dig. Salg og behandlinger i flg. mærker: Decleor, Priori, Skinbetter Science, Radiant, pHformula, Kanebo Sensai, bareMinerals, Mii mineral makeup, Bvlgari, CND, Neulash, Revitalash, Löwengrip, Grande, Susanne Melchiorsen, Yumilash.

Gør din hud glad!

Hils på os

Rikke Møller

Aut. lægeexam. kosmetolog og hudterapeut.
Master negledesigner
Ansigts akupuntør/zoneterapeut
Kostvejleder
Stylecoach
Med mere end 28 års erfaring i skønhedsbranchen har jeg specialiseret mig inden for avanceret hudpleje. Elsker at skabe resultater med effektive produkter og behandlinger med specielt udstyr og maskiner. Elsker mit fag og nyder at gøre mine klienter til en bedre udgave af sig selv. Du skal mene det, når du bestiller en tid hos mig, også selvom det måske bare er et øjeblik med massage om omsorg i en velværebehandling, som jeg også holder af. Men resultatskabende og effektive behandlinger er min force. Har udført epilering og permanent hårfjerning i 25 år og har haft samarbejde med sygehus fyn i mange år. Lad mig gøre dig og din hud glad – Og kom til at ose af overskud. Glæder mig til at byde dig velkommen i BodyGuide?

Lena Engos

Jeg er en ægte jyde og uddannet kosmetiker på 10. år.  Flyttet til Svendborg og ansat i BodyGuide siden sommeren 2020.
Jeg er experten inden for hårfjerning med alle typer voks og sugaring. Nørder meget med bryn korrektion og lashlift. Holder nu også meget af avanceret hudpleje, hvor vi nok har de bedste resultater inden for naturlig hudpleje. Kropsbehandlinger er også mit speciale med alt inden for hånd-negle og fodpleje til massage og kropstoning med elektroder og nutritions. Er lidt stille og har et roligt gemyt. Rikke siger jeg verdensmester til shellak!?