Effektiv hårfjerning alle steder på kroppen og i ansigtet
med flere metoder. Sugar eller mild varmvoks.

På kroppen
Undgå indgroede og stikkende hår. Alt hår fjernes effektivt med mild varmvoks eller sukker – kaldet sugaring. Områder vi behandler: Alle herunder – Brazil, bikini, armhuler/axil, arme, bryst, lår, hele ben, lægge, balder, ryg, nakke, skuldre og bryst. Holder 4-6 uger og hæmmer ny hårvækst. Hårene skal være minimum 1/2 cm lange.
Vi er også specialister i permanent hårfjerning ved hjælp af Ellipse eller Stride hår. På kroppen skal der ca. 5-8 gange til og du er hårene kvit. Som noget nyt behandler vi også intimbehåring på mænd med sugaring Brazil Mænd.

Ansigtet
Overlæbe, hage, kinder, bryn, ører, næse, bakkenbarter og hals. Hårerne fjernes med Sugaring eller voks
Skal det være permanent anbefaler vi metoden “Stride hår” uanset om hårene er lyse, røde eller grå.

Stride Hår
God til små områder og lyse hår, hvor ellipsen må give op. Næsten alle kan få fjernet uønsket hårvækst permanent.

Er du træt af voksbehandlinger og synes du det gør ondt er dette lige metoden for dig.
En mild behandling der egner sig til selv de sarte steder på kroppen og i ansigtet. Vi har 25 års erfaring og gode resultater. Metoden henvender sig til både mænd og kvinder. Vi har samarbejde med Sygehus Fyn og i nogle tilfælde kan der gives tilskud gennem det offentlige.

Varig hårfjerning med Ellipse.
IPL lys fjerner alle hår der har farvepigment i sig. Kan udføres i ansigtet og på kroppen. Denne metode anbefales til især mørke og tykke hår på større områder. Det er vigtigt der ikke dyrkes sol/solarium 3 uger før og efter behandlingen. I BodyGuide har vi en special enhed der giver et bedre resultat til mørk hud.

Denne behandlingsform udføres såfremt der er en medicinsk indikation og udføres efter en lægehenvisning.