Effektiv hårfjerning alle steder på kroppen og i ansigtet
med mild varmvoks

På kroppen
Undgå indgroede og stikkende hår. Alt hår fjernes effektivt med mild varmvoks. Områder vi behandler: Brasil, bikini, armhuler/axil, arme, bryst, lår, hele ben, lægge, balder, ryg, nakke, skuldre og bryst. Holder 4-6 uger og hæmmer ny hårvækst. Hårerne skal være minimum 1/2 cm lange.
Vi er også specialister i permanent hårfjerning ved hjælp af Ellipse. På kroppen skal der ca. 5-8 gange til og du er hårerne kvit. NB! Vi fjerner ikke intimbehåring på mænd.

Ansigtet
Overlæbe, hage, kinder, bryn, bakkenbarter og hals.
Her kan hårerne også fjernes permanent med epilering uanset og hårene er lyse og grå.

Epilering/elektrolyse
God til små områder og lyse fine hår, hvor ellipsen må give op. Næsten alle kan få fjernet uønsket hårvækst permanent i løbet af 3-8 behandlinger på hele kroppen. Er du træt af voksbehandlinger og synes du det gør ondt er dette lige metoden for dig.
En mild behandling der egner sig til selv de sarteste steder på kroppen og i ansigtet. Vi har 8 års erfaring og gode resultater. Metoden henvender sig til både mænd og kvinder. Vi har samarbejde med Sygehus Fyn og i nogle tilfælde kan der gives tilskud gennem det offentlige.

Varig hårfjerning med Ellipse.
IPL lys fjerner alle hår der har farvepigment i sig. Kan udføres i ansigtet og på kroppen. Denne metode anbefales til især mørke og tykke hår på større områder. Det er vigtigt der ikke dyrkes sol/solarium 3 uger før og efter behandlingen. I BodyGuide har vi en special enhed der giver et bedre resultat til mørk hud.

Denne behandlingsform udføres såfremt der er en medicinsk indikation og udføres efter en lægehenvisning.