Yumilashes/brows

 

Lashlift og browlift/ lamination. Udføres med eller uden farve. Vi benytter altid det bedste på markedet og behandlingen holder 3-6 uger. Alt efter hvor sunde dine egne vipper/bryn er.

 

YumiLashes er ikke et almindeligt lashlift, men er en revolutionerende, professionel øjenvippebehandling designet specielt til dem, der er allergiske og følsomme over for farver, kemikalier, mascara, øjnevippelim, makeup remover produkter osv. Perfekt til dem, der har fået skadet deres naturlige vipper eller leder efter et mere naturligt udseende og behandlingen tager kun 60-90 minutter. Efter behandling med YumiLashes bliver øjenvipperne stærkere og mere modstandsdygtige over for ekstern påvirkninger, og øjenvippernes livscyklus bliver simpelthen længere.

 

Alt efter hvordan du har passet dine øjenvipper inden din første Yumilashes behandling holder resultatet forskelligt alt fra 6 til 13 uger. Gentagende yumilashes behandlinger forlænger øjenvippernes livscykler og gør de sidder længere samt aktivere sovende hårsække som gør man med tiden får flere vipper. Altså, jo flere behandlinger du får desto længere holder resultatet.

 

Derudover er YumiLashes tildelt en velfortjent pris i kategorien ’Bedste Øjenvippebehandling 2017’! 

 

Udover vipperne bliver fantastisk flotte, løftet og fyldige, hjælper YumiLashes. Selv de som er født med nedad voksende øjenvipper kan YumiLashes hjælpe. Når de øvre og nedre vipper filtrer ind i hinanden, irriterer øjet og når du bruger dine fingre til at rette det, risikerer du at bringe snavs og bakterier i øjet. Hvis du er uheldig kan dine øjnes form gøre, at man ser trist ud. YumiLashes kan hjælpe dig med at løfte dine øjne og give dig et friskere udseende, så du ikke behøver at risikere at mangle noget i dit sociale liv og din karriere på grund af dine øjnes form. Brynene kan også rettes op med denne metode, hvis de fra naturens side vokser i forskellige retninger.

 

5 grunde til, at YumiLashes er bedst og ikke blot et Lashlift!
  1. YumiLashes er oprindeligt skabt for alle, der er allergiske over for mascara, farve, stærke kemikalier, derfor er ingredienserne milde og specielt velegnet til følsomme øjne og hud
  2. YumiLashes har snart eksisteret i 10 år og tilbyder et komplet udvalg af kvalitetsprodukter til de bedste resultater!
  3. YumiLashes har en avanceret lash lift teknologi designet til at løfte vipper (ikke bøje –  derfor bliver vipperne ikke bøjet!)
  4. YumiLashes behandling er en hjælp til alle, der har skadet deres vipper (fx med dårlige lash extensions) og så kan YumLashes også anvendes af mænd.
  5. YumiBrows – med Yumi produkter kan man også laminere øjenbryn, YumiBrows er en behandling for folk med sparsomme øjenbryn. Samt til dem der har stride og vildt voksene bryn.

 

OBS!! Der må ikke anvendes øjenmakeup og olier omkring øjnene 1 døgn før behandlingen. Læs mere når du booker.