Slankebehandlinger,
opstramning og Toning af kroppen

Multibehandling: Fedtfrysning, Lipo Laser og EmSculpt

Med Fedtfrysning, Lipo Laser og EmSculpt arbejder vi med reducering af fedt, opstramning og toning af kroppen. Vi anbefaler at kombinere alle tre behandlinger, for et mere effektivt og hurtigt resultat. Dog kan behandlingerne sagtens bruges hver for sig.

Fedtfrysning

Ønsker du at komme af med overskydende fedt, skal du prøve en fedtfrysning.

Med vores nye fedtfrysnings maskine fryser vi uønskede fedtdepoter væk – og resultatet er permanent.

Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Det er klinisk dokumenteret. Fedtceller krystalliserer og ødelægges, når de udsættes for hård kulde – det er det, der sker ved en fedtfrysning. Efter en fedtfrysning vil fedtcellerne i det behandlede område ikke komme tilbage. Mange tror, at det er en øgning i fedtceller, der sker, når man tager på i vægt. Det er det ikke. Fedtceller vokser, når vi tager på, og de bliver mindre, når vi taber os.

Faktisk producerer vi ikke flere fedtceller efter puberteten – fedtfrysning med CoolSculpting er derfor en oplagt behandling til at skulpturere og komme de genstridige fedtdepoter til livs én gang for alle.

Pris på fedtfrysning pr. håndtag

1 påsætning kr. 2200,-
2 påsætninger kr. 3300,-
Intropris 3 kr. 1899,- 2 håndtag.

KURPAKKE: 2 x fedtfrys og 5 x EM Bodysculpting Kun  kr. 6490,- Du sparer over kr. 4000,-

Rabat ved opfølgende behandling efter 1-2 mdr.

Lipo Laser

Efter en fedtfrysning vil det være optimalt at bruge Lipo Laseren for at opstramme huden hvor Coolsculpting har arbejdet. Lipo Laser arbejder med en bølgelængder på 635-650 nm som er målrettet fedtcellerne. Når fedtcellerne stimuleres frigives vand, fedtsyre og glycerol, kendt som Triglycerides. Triglycerides frigives normalt fra fedtcellerne når kroppen har brug for energi og Lipo Laser er derfor en sikker behandlingsform. De skrumpede fedtceller fjernes helt naturligt via vores lymfesystem. Lipo Laser kan også benyttes alene uden frys først til opstarmning af huden. Mod strækmærker og diverse.

Kr. 599,- for 30 min. Ønskes 1 time kr. 990,-

Intropris indtil 28/2-2023 kr. 450,- /800,-
6 turskort kr. 3900,- / 5900,-

Rabat ved køb af Fedtfrys først kr. 200,-

EmSculpt

Som afslutning bruger vi EmSculpt til at booste din muskulatur, og kan også bruges som et super godt supplement til genoptræning. Muskelopbygning og toning af kroppen med EMSculpting foregår med nogle meget store pads / applikatorer, som er så store, at en eller to dækker hele maven eller passer med en på hver balle, så man kan få en Butt Lift behandling. En EMSculpt maskine afgiver elektromagnetisk energi (HIFEM = High Intensity Focused Electro-Magnetic) via de store pads. Så du får altså ikke strøm sendt gennem kroppen. Magnetismen fremprovokerer sammentrækninger af dine muskler og på 30 minutter gennemgår du hele 30.000 af dem. Det svarer altså til 30.000 mavebøjninger eller 30.000 squats hvis det er ballerne der bliver behandlet. EMSculpting er klinisk dokumenteret og har været populær i USA siden starten af 2019, hvor den første maskine blev introduceret. I dag kan du få behandlingerne på flere privathospitaler i Danmark og nu er BodyGuide Hudplejeinstitut reddet med på bølgen.

Revolutionerende NYHED i Europa.
Heimt Pro+ ( Verdens største model )

Som én af de første i danmark tilbyder vi EmSculpt bodysculpting. Behandlingen som er klinisk dokumenteret, opbygger muskler og forbrænder fedt. I vores klinik kan vi behandle næsten alle områder på kroppen.
Emsculpt bruger høj-intensitets fokuseret elektromagnetisk energi (HIFEM) til at lave sammentrækninger i musklerne i de behandlede områder. Da det via HIFEM (High-Intensity Focused Electromagnetic) er muligt at aktivere mange flere muskelfibre end ved normal muskeltræning, man opnår øget muskelmasse i de behandlede områder. I tillæg til muskelvækst får man + 16 % og der sker også en reduktion på fedtmassen med – 19 %, da aktiviteten i muskelfibrene øger forbrændingen af fedt omkring de behandlede områder. Kombinationen af muskelvækst og reduktion af fedt bevirker, at kroppen bliver mere tonet og musklerne i de behandlede områder større og stærkere.

HI EMT-teknologi til kropskonturering til slankning af krop, opstramning og fedtforbrænding. Professionelt udstyr til skønhedsklinikker og læger, der ønsker at tilbyde deres kunder de mest opdaterede og effektive ikke-invasive kropskonturerende behandlinger. Denne kropskontureringsteknologi er sidste nye og førende hit i Europa. Elektromagnetiske impulser inducerer supramaximal muskelsammentrækning, som tvinger muskelvæv til at tilpasse sig, hvilket fører til en stigning i muskelvækst, mens man forbrænder fedt gennem lipolyse.

Vi anbefaler et behandlingforløb på 4-5 behandlinger inden for max 14 dage, bedst med 2 x i ugen, for at få maximalt ud af behandlingen. Det tager 30 minutter pr. behandling. Behandlingen foregår ved, at man får påsat enten 1 eller 2 applikatorer, afhængigt af hvilket område der skal behandles. Vi starter typisk med en lav energimængde og øger energiniveauet indtil vi rammer lige netop den mængde man skal have for at opnå en kraftig muskelsammentrækning. Behandlingen kan føles lidt ubehageligt, men absolut ikke smertefuld. I løbet af en behandling opnås ca. 30.000 supra maksimale muskelsammentrækninger (svarer til ca 30.000 sit-ups eller squats.

Funktioner og fordele:
 • Bygger muskler og forbrænder fedt sammen!
 • Velegnet til alle – Ingen anæstesi – Ingen operation
 • Kun en 30 minutters walk in walk out procedure
 • Der kræves kun 4-5 sessioner med 2-4 dages mellemrum
 • Føles som en intensiv træning
 • sikker og konstant flow.
 • Øjeblikkelige resultater, men bliver bedre efter to til fire uger
 • 16% gennemsnitlig stigning i muskelmasse
 • 19% i gennemsnit fedtreduktion
Behandlingsresultat:

Man kan se resultatet umiddelbart efter afsluttet behandlingsforløb i form af større og stærkere muskler i det behandlede område. Hvis man er i god form, kan man se resultater allerede efter første behandling. Det endelige resultat vil dog komme nogle uger efter endt behandlingsforløb, da musklerne vokser over tid og fedtreduktion foregår over uger til måneder.

 • A: Det er ikke-invasivt og kræver ingen præparat før eller efter behandling. Du vil være i stand til at gå tilbage til dine normale aktiviteter, da mælkesyren, der opbygges fra muskelsammentrækninger, skylles ud i fase 3.
 • B: Vi behandler maven, inder/yderlår, lægge, ryg og arme, for muskeltoning og fedtreduktion samt behandling af balderne der giver et løft og giver betydelig mere volumen.
 • C: Du kan forvente et permanent fald på fedt i eks. maven med 19-23% samt en stigning på 16% i muskelfibre.
 • D: De fleste kunder foretrækker et behandlingsforløb med fire behandlinger, på det område man ønsker en forbedring. Hver behandling er fordelt med 2 til 3 dages mellemrum. Dette giver vævet rigelig tid til at komme sig og resulterer i optimal fedtreduktion og muskeludvikling.
 • E: Emsculpt-proceduren er kun en 30 minutters behandling. Det anbefales at udføre i en serie på mindst 4-5 behandlinger, planlagt mindst to gange om ugen.
 • F: Det er sikkert og ikke indiceret til at forårsage bivirkninger. Mange patienter/kunder rapporterer ømhed i musklerne i 1 til 2 dage efter behandlingen. Denne ømhed er som træthed efter en intens træning.

Gravide, folk med pacemaker og indopererede metalgenstande i kroppen samt folk med epilepsi kan ikke behandles.
Før behandlingen skal du fjerne smykker og andre metalgenstande på din krop.
Vi anbefaler vedligeholdelsesbehandling 1-3 gange årligt.
Emsculpt er FDA-godkendt og til dato er der ikke rapporterede bivirkninger.

Emsculpt virker kun på muskler og omkringliggende fedt, og vil derfor ikke kunne afhjælpe løs hud. Hvis du har problemer med løs hud kan vi tilbyde behandling med Lipo Laser, i svære tilfælde vil vi henvise til plastikkirurgisk vurdering. Ved større mængder underhudsfedt kan vi i BodyGuide Hudplejeinstitut også tilbyde dig behandlinger med Cryolipolysis Fedtfrysning, som kombinere -9 gr. Med +42 gr. For at give maximalt udbytte af din behandling.

De kendte er med på bølgen:

Flere danske kendisser har allerede prøvet behandlingen med stor succes. Musiker og trommeslager Ihan Haydar fra bandet LIGA, musiker Wafande og influencer Elham Kavousi har alle tre fået behandlet maven. Tv-vært og skuespiller Sarah Grünewald har fået behandlet ballerne og har altså fået sig et butt-lift.

https://youtu.be/GNOHfin1l_o
https://youtu.be/ClvsQ_evd3c
https://youtu.be/ER-92fP_KuI
https://youtu.be/UxrkBl9OuFM

DANMARKS BILLIGSTE PRIS Lige nu:

EmSculpt 1 behandling a’ 30 min. 989 kr
EmSculpt 5 behandlinger a’ 30 min. 4000 kr

Prøvebehandling 1. gang kr. 595,-

Rabat ved køb af Fedtfrys kr. 200,-