Opstramning, detox og slankning
Det er nemt at komme af med overflødig fedt med Ultratone.
Overflødigt fedt fjernes med kombineret kavitation og biostimulation, en teknik udviklet af Ultratone til destruktion af fedtmembranen i fedcellen, hvorefter det løsnede fedt borttransporteres via blodbanerne og lymfesystemet, i forbindelse med at dine muskler aktiveres og styrkes. Behagelig afslappende behandling der tager ca. 30-45 min. Vi anbefaler du kommer 2-3 gange i ugen i en kur.
Ultratone er førende i verden inden for fedtreduktion og slankebehandling med stribevis af dokumenterede resultater. Ultratones kavitation har som den eneste opnået FDA certificering, hvilket er din absolute garanti for tryghed.
Få bugt med cellulite og overflødigt fedt samtidigt med at du toner dine muskler
Opstramning af mavemusklerne, og reduktion af fedt/cellulite på baller i en og samme behandling.Med Ultratones avancerede behandlingssystemer sparer du både tid og penge. Det er naturligvis vigtigt du lever sundt og fedtfattigt samtidig med kuren, ellers intet resultat.

Få bugt med cellulite og overfødigt fedt samtidigt med at du toner dine muskler
Opstramning af mavemusklerne, og reduktion af fedt/cellulite på baller og lår, vi kombinerer helt efter dine ønsker.
Med Ultratones avancerede behandlingssystemer kan du med fordel kombinere behandlinger, hvilket sparer både tid og penge.

Fedtfrysning med cryosculpt Opstramning og slankning ved hjælp af frys og varme kombineret. Huden varmes op til 42 grader og collagen dannelsen øges enormt. Dette giver en fast, spændstig og levende hud. Cryo nedfryser den opsamlede hud/fedt til – 9 grader og fedtceller bedbrydes og kommer ikke igen. Behagelig smertefri behandling der tager 45 minutter.
Også virksom mod cellulite i samarbejde med hjemmeprodukter.
Ideel til mave, hage, lår, overarme, hofter og knæ. Læs mere under fedtfrysning.

EM Sculpting

Muskelopbygning der er den mest effektive behandling pt. Læs mere på siden om fedtfrys ..

Lipo Laser

Opstramning, slankning og toning af kroppen på samme tid. Læs mere under fedtfrysning…

Luksus kropsbehandling er en afslappende behandling med peeling og pakninger der beroliger, blødgør og afhjælper hudirritationer. Naturligvis en dejlig velvære kropsmassage

Rygrens
Har du problemer med urenheder, acne eller hudorme på ryggen kan det afhjælpes med denne behandling. Døde hudceller børstes af, der dybderenses og pakninger renser og afslutter denne skønne behandling. Her kan også anvendes Silkpeel eller frugtsyre penslinger. Især hvis der er ar eller urenhederne ligge dybt.

Body_Beautiful (1)