I butikken har vi rigtig mange forskellige hudpleje produkter. Ens for næsten dem alle er at det er lukkede serier. Det vil sige at det ikke kan købes i andre butikker. Man skal være uddannet hudterapeut, kosmetolog eller kosmetiker får at må forhandle disse produkter. Dette for det første for at undgå fejlinformation og misvejledning samt fordi produkterne er meget virkningsfulde og kan i forkerte sammenhæng gøre skade. Kom ind til os og få en grundig vejledning og en opskrift på at netop din hud kommer i balance og holder sig sund, ung og frisk meget længe og helst resten af dine dage.

Emmi-dent. Tandbørsten for rygere og andre folk med misfarvninger fra rødvin, kaffe / The og ikke mindst tandkødsproblemer. Se her en film på små 5 min. Fortalt af tandlæger og eksperter fra Tyskland Klik her

Mangler du hjælp til at finde dine rigtige makeup farver, er dette et af vore specialer. Vi følger hele tiden med i udviklingen og er altid på forkant med de sidste nye uddannelser. Med andre ord, hos os er du i professionelle og trygge hænder og sikker på at få en god service i hyggelige omgivelser.

Vil du bestille varer over nettet og ved du hvad du vil have så klare vi det. Vi sender gerne dine varer hjem til dig i hele Danmark. Blot klik her og skriv hvad vi skal sende.
Vi sælger også eksklusive parfumer fra Bvlgari med priser fra kr. 199,-
Du er altid velkommen til at kigge ind, blot for et godt råd eller en vejledning.
Bestil tid til en analyse Bestil gavekort.

1